Perhe

Koirien takana häärii siis äiti ja kolme tytärtä, joista löytyy esittelyt handlers-osiosta.
Äitimme Mervi kasvattaa hyvin harvakseltaan walesinspringereita ja sekaan on mahtunut yksi pentue keskikokoisia villakoiria kennelnimellä Betty's Mail. Äidillä onkin ollut aina vähintään yksi walesi kotona jo kolmattakymmenettä vuotta. Mervi aloitti syksyllä 2011 uudessa työssään Kennelliiton järjestötoiminnan osastopäällikkönä. Tämän myötä Rovaniemen koti vaihtui Espooseen.
Espoossa asuvat nyt Mervi ja kuopus Jenny, sekä ainoana koirana Candy. Vanhin tytär Jutta opiskelee Oulussa viidettä vuotta yliopistossa. Oulun perheeseen kuuluvat Jutan lisäksi avomies Jouni sekä koiran virkaa toimittavat Santtu ja Justus. Keskimmäinen tytär Jonna valmistui Oulussa ammattilukiosta parturi-kampaajaksi ja ylioppilaaksi. Tämän jälkeen hän vietti vuoden au pairina Washington D.C:ssa ja palasi Rovaniemelle opiskelemaan ammattikorkeakoulussa. Jonnalla ei tällä hetkellä ole koiraa, sillä uusi ulkomaan reissu odottaa toteutumistaan.

Mervi
Mervi

Osku-kissa

Osku oli musta, leikattu poikakissa. Se tuli meille alunperin Jonnan syntymäpäivälahjana isältä, mutta siirtyi hyvin pian Jennyn lemmikiksi. Osku kävi silloin tällöin kotikissanäyttelyissä ja menestyikin mukavasti. Se oli luonteeltaan hyvin seurallinen ja huomionkipeä. Santtu oli Oskun kanssa yhtä aikaa nuori ja niistä tulikin bestikset vuosien saatossa. Osku ja Santtu saattoivat painia ulkopuolisen mielestä varsin rajun näköisesti. Vaanimisleikit olivat näiden poikien erikoisalaa.
Perheen kahdelle paikkakunnalle jakautuminen pakotti Oskunkin tottumaan reissaamiseen. Santulla oli aluksi toisinaan ikävä ystävänsä seuraa, joten Oskukin vietti noin kuukauden pätkiä Oulussa, jolloin siitä oli leikkikaveriksi Justuksellekin. Koiralaumassa Oskun roolina oli olla se varsinainen lemmikki, jolla ei ollut varsinaista harrastustavoitetta. Osku joudutiin lopettamaan 8-vuotiaana yllättäen puhjenneen diabeteksen vuoksi.

Osku

Isämme Erkki asuu myös Rovaniemellä. Hänellä on vaimonsa kanssa kesällä -06 syntynyt kääpiöpinseri Matti (Sweet Shadow's Chico). Iskähän ei kyllä avoimesti myönnä olevansa koiraihminen...

>